Weddingstyling

White Weddings vertaalt jullie wensen graag naar een prachtige weddingstyling en maakt dit werkelijkheid.

Zodra je weet dat je gaat trouwen, bedenk je hoe jullie je bruiloft graag willen vieren. Er zijn tegenwoordig zoveel mooie locaties en stijlen. Verzamel mooie beelden, maak moodboards, superleuk om te doen! Zo ontdekken jullie samen welke stijl jullie aanspreekt. Een stijl of thema voor je bruiloft verzinnen is één, de uitvoering ervan is een heel ander verhaal. Onze stylisten van White Weddings doen niets liever én niet anders dan het stylen van bruiloften.

Betaalbare weddingstyling op maat

Natuurlijk vraag je je af wat zo’n mooie styling gaat kosten?
Door de jaren heen heeft White Weddings een heel uitgebreide collectie van weddingstyling opgebouwd. Met onze collectie kunnen wij vrijwel iedere gewenste stijl realiseren met de materialen waar wij over beschikken. Dit maakt onze weddingstyling betaalbaar. Een deel van onze collectie, vinden jullie online op deze website. Onze stylingpakketten scheppen vooraf duidelijkheid over wat een weddingstyling kost. Onze weddingstyliste stemt de styling geheel op jullie wensen af. Natuurlijk is dat maatwerk!

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

 

weddingstyling


Waarom White Weddings?

  • What you see is what you get (en liefst nog iets mooier). Onze uitgebreide website bevat heel veel fotomateriaal. Jullie krijgen een eerste impressie van onze styling en de materialen die wij gebruiken.
  • Bruidsparen vinden het prettig dat wij van White Weddings alles voor de ceremonie, borrel, diner en feest in huis hebben; van styling, stoelen, lopers tot geluidsinstallatie. Je hebt hierdoor maar met één leverancier te maken, wat niet alleen makkelijk is maar ook goedkoper. Ook verzorgen wij in samenwerking met onze bloemisten graag het bloemwerk.
  • Uit ons uitgebreide assortiment van trouwpriëlen en backdrops, stoelen en andere decoratie maakt ieder bruidspaar andere keuzes waardoor iedere styling uniek is. Alles stemmen we op elkaar af voor een prachtige styling.
  • In eigen atelier maken wij veel van onze items. Hierdoor is heel veel mogelijk. Heb je iets bijzonders gezien of in gedachten? Daag ons uit, laat het ons weten!
  • Met onze jarenlange ervaring (White Weddings gaat alweer ons 14e trouwseizoen in!)  zijn wij bekend op veel locaties door heel Nederland en voelen wij onze bruidsparen heel goed aan.