Royal Ruby

Een trouwprieel met exclusieve uitstraling, van deze is er maar één!

Fotografie: Alexandra Vonk
Bloemwerk: Don Florito
In opdracht van Weddingplanner Bloom Wedding

Royal Ruby | Trouwprieel

Dit prachtige prieel met zachtroze stof is speciaal ontworpen in ons eigen atelier voor de bruiloft van Ruby. Haar bruiloft kon helaas niet buiten plaatsvinden, lastminute werd er een tent geregeld maar desalniettemin is de setting toch heel erg mooi geworden. De kroonluchter in het prieel komt binnen in de tent nog meer tot zijn recht! Ook de stoeldecoratie is van dezelfde kleur stof gemaakt als het prieel. Zo creeëren we een mooi totaalplaatje.

Het rijkelijke bloemwerk op het prieel geeft het geheel een luxueuze uitstraling. Het is ook mogelijk om het bloemwerk op alleen de bovenzijde te doen, of juist hele grote ronde stukken halverwege de paal. Ieder bruidspaar heeft hierin andere wensen wat volledig af te stemmen valt met ons. Dit prieel is ook te krijgen in witte stof of abricotblush, zie de Royal Luxury en de Royal Abricot Blush.

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. De styling kan in overleg geheel volgens uw wens.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Royal Ruby | Portfolio


BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.