Royal Luxury

Met een hoogte van 2.75cm spant dit prieel echt de kroon!

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Royal Luxury | Trouwprieel

Dit trouwprieel is in speciale opdracht gemaakt voor deze bruiloft. De hoogte van 2.75 maakt dit prieel indrukwekkend te noemen. Dat dit prieel de Royal-serie zou gaan heten, was door onze stylisten al snel gekozen. In combinatie met het overdadige bloemwerk en de chiavari stoelen (ook in wit mogelijk) wordt het een prachtig totaalplaatje. Het is ook zeker mogelijk om alleen de bovenzijde vol bloemwerk te hangen, het hoeft niet altijd zo rijkelijk, maar mag natuurlijk wel!

In deze Royal serie hebben wij eenzelfde prieel in abricot-kleurige stof (Royal Abricot Blush) en zachtroze stof (Royal Ruby). Willen jullie een andere tint? Dan is dat mogelijk indien het ruim van te voren wordt aangegeven zodat we deze in het laagseizoen (herfst/winter/begin voorjaar) kunnen voorbereiden.

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje.

 

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

 

Royal Luxury | Portfolio


BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.