Royal Abricot Blush

abricot-blush3

Deze prachtig vallende stof heeft een hele mooie tint!

Royal Abricot Blush | Trouwprieel

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Dit trouwprieel is op maat in ons atelier gemaakt voor een high-end bruiloft in opdracht van Nederlands beste weddingplanner Bloom Weddings. De elegantie en romantiek straalt van dit prieel af! Ook zonder het prachtige bloemwerk is dit prieel adembenemend mooi. De prachtig vallende stof en de intense kleur maken dit prieel heel bijzonder. Het is mooi om deze peachkleur door te voeren in de verdere styling en eventueel te combineren met andere kleuren als goud. Deze stof is in overleg in iedere gewenste kleur te verkrijgen. Zowel buiten als binnen komt dit prieel prachtig tot zijn recht. Bloemwerk op dit prieel geven het een hele luxe uitstraling.

Het Abricot Blush trouwprieel kan overal staan en meet 2.50m of 3.00m breed. Op de foto hierboven is het prieel 2.50m op verzoek van de opdrachtgever.

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje.

 

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

 

Abricot blush | Portfolio


 

PS: Belangrijk om te weten is dat bij wind(stoten) boven de 25 km/uur (wij meten dit ter plaatse) het prieel vastgezet wordt met scheerlijnen. Ook bij open locaties of aan open water doen we dit uit voorzorg.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN  TERUG NAAR OVERZICHT

Photocredits: Anouscha Rokebrand
Bloemen: Don FloritoReacties zijn gesloten.