Natural Romance

Romantisch en stoer tegelijk, deze Natural Romance!

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Natural Romance | Trouwprieel

De Natural-serie trouwpriëlen is favoriet onder onze bruidsparen. Het prieel heeft vele stylingsmogelijkheden en maakt het daardoor heel erg divers. Hier zie je het prieel met stof aan de voorzijde, klassiek gedrapeerd. Het is ook mogelijk om het ene doek op rechts vooraan te hangen, en op links aan de achterzijde. Dat geeft een speels effect en zo creëer je wat meer diepte. Of zowel dubbel aan voor- en achterzijde, kan ook!

Als je heel goed kijkt en vergelijkt met de andere prieeltjes uit de Natural-serie zie je ook dat de latten op de bovenzijde uitlopen in een andere vorm. Deze Romance kan ook met een halfrond uiteinde, of hier met de spitsere variant.

Qua bloemwerk kun je dit prieel ook op allerlei manieren door ons laten stylen. Met een groot hoekbloemstuk zoals hier te zien is in combinatie met een kleiner stuk halverwege aan de andere zijde. Of de gehele bovenzijde met bloemen, of op iedere hoek een hangend stuk. Wij stemmen de styling graag af op jouw wensen.

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. De styling kan in overleg geheel volgens uw wens.

 

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

 

Natural Romance | Portfolio


BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.