Natural Boho Beauty

Deze uitvoering is tijdloos, stijlvol en altijd weer net even anders!

boho beauty

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Natural Boho Beauty | Trouwprieel

Deze Boho Beauty heeft een solide houten frame bestand met een moderne uitstraling. De stof is strakker gedrapeerd over het prieel en kan zowel met wit, roze als abricot voile stof. Andere kleuren op aanvraag ook mogelijk. Aan de achterzijde van dit prieel hangen we regelmatig geometrische kaarsenhangers of windlichten. Zeker bij een binnenbruiloft geeft het kaarslicht een sfeervolle touch. Met een perzisch tapijt onder het prieel of dromenvangers aan de achterzijde toveren we dit prieel ook naar wens om in bohemian style. De Boho Beauty kan zowel zonder bloemen als met bloemen gestyled worden. Door de diepte in het prieel leent het zich ook heel goed voor het ophangen van hangende macraméhangers, dromenvangers, veren etc.

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. De styling kan in overleg geheel volgens uw wens.

 

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

 

Boho Beauty | Portfolio


logo-favicon

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN  TERUG NAAR OVERZICHT

 

Photocredits: White Weddings
Bloemwerk: Bloemenservice NederlandReacties zijn gesloten.