Bamboo Summer

Hét prieel voor een ontspannen setting waar jullie in zullen schitteren.

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Pure eenvoud is de kracht van dit prieel. Het laat jullie stralen temidden van een prachtige omlijsting. Wij plaatsen het Pure Love trouwprieel bij de meeste bruiloften buiten op het gras of terras. Het voile dakje in het prieel zorgt voor een zachte schaduw op jullie gezicht, wat perfect is voor de foto’s. Ook binnen in een mooie industriële ruimte of kerk geeft dit prieel de juiste hoogte. In kerken of gebouwen is de ruimte vaak heel hoog waarbij het prieel zorgt voor een intieme setting.

Pure Love trouwprieel | Ceremonie styling

Het Pure Love trouwprieel bestaat uit een frame van bamboepalen, gecombineerd met wit voile stof. Deze uitvoering is ook mogelijk in zeeblauw, zie trouwprieel Summer Blue. Het prieel is 2.70m breed, 2.10 hoog en 1.85 diep en kan op iedere ondergrond staan. Bloemwerken op iedere hoek van het prieel maken het plaatje helemaal af. Je kunt hierbij kiezen voor 2 bloemstukken aan de voorste palen of 4 bloemstukken, op iedere paal. Indicatie prijs per bloemstuk € 95.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Pure love trouwprieel | Huren

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. Het Pure Love trouwprieel los huren is mogelijk voor € 495 exclusief transport, echter op vrijdagen en zaterdagen mei-sep hanteren wij een minimale besteding van € 750.

logo-favicon

TERUG NAAR OVERZICHT

Photocredits: Bruidbeeld
Bloemwerk: Don FloritoReacties zijn gesloten.