White Winter Wedding

Ontdek hoe sfeervol een winterbruiloft kan zijn, ook als er geen sneeuw ligt.

info heading

info content


White Winter Wedding | Trouwen in de winter

Hebben jullie het plan om deze winter te gaan trouwen? In Nederland is de winterwedding upcoming, superleuk vinden wij. Een thema waarmee je twee kanten op kunt: de sprookjesachtige witte variant met veel ijs, sneeuw, wit, glinsters en lichtjes. Je kunt ook voor de winter wedding gaan waar hout, dennenappels, kaarsen, warme geruite kleden en chocomel de hoofdrol spelen. Dat thema hebben wij ook uitgewerkt en heet Winter Warm.

White Winter Wedding is een geweldig bruiloftthema om helemaal los te gaan in de styling. Voor een sprookjesachtige winter ceremonie zetten we een prachtige backdrop of prieel neer. Onze nieuwe Elegant Backdrop past helemaal in dit plaatje. We combineren het wit voile van deze backdrop met een veel hangende kaarsen. Bij de voeten nepsneeuw met drijfkaarsen in cilindervazen en stoere windlichten. Langs de witte loper staan ontelbaar veel kaarsen in cilindervazen of een rij van windlichten. Dat is een prachtig gezicht. Aan het begin van de loper staan twee lichtjesbomen als eyecather.

Op de dinertafel kun je de centerpieces niet over het hoofd zien! Witte takken met fairy lights en kristallen hangers tornen boven de gasten uit, indrukwekkend. Op tafel natuurlijk ook veel kaarsen, glinters, nepsneeuw en andere decoratie. We maken van de servetdecoratie ook een winters stilleven.

Onze Winter Wonderland heeft in de basis ijzige koude kleuren; wit en zilver, kristal. We kunnen daar ijsblauw aan toevoegen of donkerblauw, maar ook andere koele tinten.

White Winter Wedding | Stylingpakketten

Met onze thema-stylingpakketten bieden we een complete styling die we geheel afstemmen op jullie wensen, kleuren, aantal gasten etc. De pakketten geven een eerste indicatie van onze mogelijkheden en tarieven.

prijstabel-ceremoniestyling-1nov2014

 

label_jaikwilGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *