Festival thema

Wil je geen strak georganiseerde bruiloft maar een ongedwongen kleurrijk sfeertje?Dan is een bruiloft in Festival thema echt iets voor jullie.

info heading

info content


Bij een Festival bruiloft valt of staat alles met een gave locatie. Zolang de locatie maar verrassend en origineel is, kan het al heel snel met dit thema. Heb je een geweldige locatie gevonden, dan kun je helemaal los gaan op de styling en de catering. Uiteraard kunnen wij je ook tippen aan leuke locaties en goede leveranciers. Belangrijk bij dit festival thema is de beleving. Overal is wat te zien en te beleven. Allerlei eetkraampjes en gekke hoekjes maken het helemaal compleet. Zo vind je in onze stylingpakketten natuurlijk heel veel linten en slingers maar ook een tipi, een schommel, een limonadebar, een festival backdrop, wegwijsbord en programmakrijtbord voor de ‘line up’ en nog veel meer!

Festival thema| Stylingpakketten

Op Pinterest vind je de meest waanzinnige festival weddings. Hoe komen die bruidsparen aan zo’n mooie styling, hoor ik je denken! Is iedereen zo creatief en zitten ze uren achter de naaimachine? Zoek niet verder! Wij hebben een stylingpakket voor je festival bruiloft samengesteld. Hierin vind je superleuke vlaggen, decoratiehoekjes, een tipi, limonadebar, festival backdrop en nog veel meer leuke details voor je festival bruiloft.

prijstabel-FEST-11okt2015

Bovenstaande prijzen gelden voor trouwseizoen 2016

Verliefd op deze themabruiloft in festival stijl?

Maak een keuze uit één van bovenstaande pakketten of vraag ons om meer informatie. Via de button ‘Ja ik wil’ kun je informatie aanvragen, een pakket in optie plaatsen of reserveren. Wij houden van persoonlijk contact dus nemen het liefst telefonisch jullie aanvraag door. Zeker bij een festival wedding is het goed om het gekozen pakket af te stemmen op jullie wensen af te stemmen zodat het echt een festival wedding wordt die bij jullie past. Tot snel!

label_jaikwil2 reacties op “Festival thema”

 1. jolanda van der leur schreef:

  wij willen trouwen op vrijdag 7 juli
  maar hebben nog geen locatie
  jullie nog een optie ?

  • Bianca Tool schreef:

   Beste Jolanda,

   Wij zitten vol op 7 juli. Als je nu nog geen locatie hebt, wordt het wel lastig hoor voor 7 juli. 7-7-17, dan wil iedereen trouwen en moet je er vaak veel eerder van te voren bij zijn. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *