Klassieke bruiloft

Een klassieke bruiloft is tijdloos, stijlvol en straalt klasse uit.

Voor een bruiloft in klassieke stijl, kies je allereerst voor een passende trouwlocatie als een kasteel, herenhuis, landgoed. Zolang het oud is en er fantastisch uit ziet, is het goed. Maar er is meer nodig om een klassieke gestylde bruiloft te creëren. Kroonluchters, kandelaren, mooie menukaarten, wit linnen, mooi bloemwerk…

klassieke bruiloft

Klassiek bruiloft thema

Voor een klassieke bruiloft hebben wij mooie decoratie in huis waarmee  je er zeker van mag zijn dat jullie bruiloft geen 10 in een dozijn wordt. Een trouwprieel met kroonluchter mag op deze bruiloft niet ontbreken. Jullie nemen plaats op de stijlvolle Lodewijk stoelen of het romantische trouwbankje. Een pad van rozenblaadjes (in alle kleuren mogelijk) is heel romantisch klassiek, maar een witte loper is ook een optie. Het diner is een belangrijk onderdeel van de klassieke bruiloft. De mooie gedekte (vaak ronde) tafels met glimmende tafelkandelaren, servetringen en onderborden maken een verpletterende indruk op jullie gasten. Ronde bloemenkransen rond de kandelaren is typerend voor deze stijl, maar ook hoog bloemwerk op tafel geeft een fantastisch effect. Voor de tafelschikking kunnen de gasten kijken op de plattegrond met de indeling van de tafels. Deze staat op een schildersezel en zit in een klassieke lijst. Op tafel staan schilderijlijstjes met tafelnummers of tafelnamen. Heb je een locatie waar je grotere styling aan toe wilt voegen zoals grote draperiën aan het plafond, enorme kroonluchters en klassiek meubilair? Ook dat regelen we graag voor je.

Stylingpakketten

Wij hebben één DIY (Do it yourself) pakket samengesteld. Wil je het grootser aanpakken, dan kies je voor de Large of XLarge pakketten waarin onze styliste voor je aan de slag gaat, de volledige op- en afbouw verzorgt. Bij XLarge heb je twee ineen; een mooie aankleding én een goede coördinatie van je huwelijksdag op de momenten dat er veel gebeurd. Uiteraard zijn alle pakketten af te stemmen op het aantal gasten en uit te breiden met andere stylingitems en wensen.

prijstabel-klassiek

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op het trouwseizoen 2015, voor 2016 liggen deze prijzen anders. Binnenkort worden ze op de website aangepast.

Verliefd op deze klassieke stijl?

Maak een keuze uit één van bovenstaande pakketten of vraag ons om meer informatie. Via de button ‘Ja ik wil’ kun je informatie aanvragen, een pakket in optie plaatsen of reserveren. Wij houden van persoonlijk contact dus nemen altijd telefonisch jullie aanvraag met jullie door alvorens definitief te maken. Graag tot snel!

label_jaikwil

ROMANTISCH KANT | GREAT GATSBY | TRAVEL | KLASSIEK | RUSTIEK CHIC | IBIZA BEACH | WINTERReacties zijn gesloten.