Great Gatsby jaren ’20

Een bruiloft geïnspireerd op de film Great Gatsby heeft klasse!

info heading

info content


Voor het seizoen 2016 zie je zwart wit en goud overal terugkomen. Dit matcht uitstekend met een Great Gatsby thema waar deze kleuren de hoofdrol spelen. The Golden Age, de jaren ’20, stond bol van glamour feesten vol Jazz muziek, vintage auto’s, kristallen kroonluchters, parelkettingen, kant en Art Deco. Een heerlijk thema die je perfect kunt doorvoeren door je hele trouwdag. Gegarandeerd stijlvol!

Ceremonie styling | Great Gatsby thema

Voor de ceremonie in Great Gatsby stijl is het Trouwprieel Chique, Garden of de Bohemian Backdrop heel geschikt als basis. Onder de kroonluchter van het prieel geven jullie je jawoord, met de zwarte struisvogelveer zetten jullie je handtekening in inkt. In dit thema passen vintage meubelen, sigaren, lange veren, parelkettingen en bloemen. Een prachtig sieraad in stijl siert het bruidsboeket, overal verwerken we kleine en grote details. Op een schildersezel staat een gouden lijst met mooie quote uit de film. Parelkettingen worden verwerkt in de aankleding van het prieel, over de lijst heen en vintage tafeltjes met decoratie uit de tijd maken het hele plaatje af.

Locatie styling| Great Gatsby thema

Dit thema voer je uiteraard door in de gehele dag én de dresscode voor jullie gasten. Rijkelijk gedekte ronde tafels voor het diner, opgedekt met gouden onderborden, hoge kandelaren ‘behangen’ met parelkettingen, servetringen en meer. En afloop van het diner of tijdens de borrel gaat iemand rond met een oud sigarenplankje vol sigaren. Voor het feest is een mysterieuze donkere sfeer passend, met veel kaarsen, kroonluchters en oude grammofoons. Ook de I DO letters passen goed bij dit thema, de grootsheid, de lichtjes…

Great Gatsby thema| Stylingpakketten

Onze stylingpakketten zijn altijd aan te passen naar jullie eigen ideëen, aantal gasten en locatie. Om alvast een goede indruk te krijgen van onze mogelijkheden en bijbehorende kosten hebben we vier stylingpakketten uitgewerkt:
Prijzen geldig voor trouwseizoen 2017

prijstabel-ceremoniestyling-1nov2014

“I love her and that’s the beginning and end of everything” 

Verliefd op deze themabruiloft in Great Gatsby stijl?

Neem contact op voor meer informatie over de pakketten en beschikbaarheid. De items voor dit thema zijn zo specifiek dat we slechts één bruiloft per dag kunnen verzorgen. Via de button ‘Ja ik wil’ kun je informatie aanvragen, een themastylingpakket in optie plaatsen of reserveren.

label_jaikwil

Reviews van bruidsparen

Rik & Froukje | Landgoed Rhederoord, 4 augustus 2015

Wat hebben jullie onze bruiloft ontzettend mooi weergegeven! Heel fijn om te zien hoe jullie items, onze items en jullie inzet samen één geheel vormden. De ceremonie zag er prachtig uit: dit maakte het slechte weer helemaal goed. Óók fijn dat jullie zoveel mogelijk tegemoet zijn gekomen aan de voorkeursopstelling.
Het leuke dressoir met de MR. & MRS. letters, de leuke kleine spulletjes op het tekentafeltje, de parels om onze quotes heen, de bloemstukken verwerken in de ruimtes, het welkomsbord dat later een gastenboek werd mét ons lint: zo gedetailleerd en erg leuk.

We hebben heel veel complimenten gekregen over hoe ver en goed het thema doorgevoerd was: De locatie zelf, de ruimtes die we gebruikten, de aankleding van die ruimtes (jullie verdienste!), onze kleding en de mooie bloemstukken. De I DO letters waren een grote hit op de dag zelf én tijdens de photo booth! Een meer dan goed geslaagde Great Gatsby Wedding!

Tony & Linh | Kasteel de Hoogeweerth Maastricht, 23 augustus 2014

Zo leuk kan een themabruiloft in Great Gatsby thema zijn!
Bekijk hier de film. Voor deze bruiloft hebben wij de gehele styling & coördinatie mogen verzorgen.Reacties zijn gesloten.