XL Tipitent

Met een XL Tipitent creëer je je eigen unieke locatie!

XL Tipitent | Tenten

Wij zijn gek op deze gave tipitenten. Je ziet ze nog niet zo vaak op bruiloften in Nederland, dus zoek je iets unieks dan heb je met deze tipitent dé eye-catcher van je bruiloft! Plaats deze tent in je eigen tuin of weiland en je creëert je eigen unieke locatie. Het is geen goedkope tent, maar wel heel erg sfeervol!

Deze tipitenten zijn gebaseerd op het traditionele ontwerp van de Sami Kata, Scandinavische nomaden. Zij gebruikten de tenten om mee rond te trekken en het ontwerp was geschikt om open vuur te maken onder de tent, waarmee ze warmte en sfeer creëerden. Deze XL tipitenten bieden plaats aan 72 tot 128 zitplaatsen. Wil je het nog grootser dan kunnen de tipi’s ook aan elkaar gekoppeld worden. Of je maakt een tipi-dorpje van verschillende tipi’s in verschillende groottes. De ‘flappen’ kunnen naar de grond getrokken worden zodat je de wind buiten de tent kunt houden of het intiemer kunt maken. Je ziet deze tipi’s ook helemaal open, als een hoedje op stokken.

White Weddings kan voor jullie een prachtige sfeer neerzetten rondom deze tent. Wij hebben alles in huis om jullie bruiloft te voorzien van een mooie styling van de tent, ceremonie, diner en feest.

XL Tipitent | Prijs op aanvraag

Wil jij deze mooie tipitent voor jullie bruiloft? Wij sturen je graag een offerte toe, mits je niet alleen de tent maar ook in onze styling geïnteresseerd bent. Wij verzorgen graag het totale plaatje voor de styling van jullie buiten bruiloft.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN  TERUG NAAR OVERZICHTEén reactie op “XL Tipitent”

  1. Johanna wagner schreef:

    graag wil ik wat meer informatie over de xl tipitent / afmeting/ kosten.