Stretchtent

De stretchtent is ideaal voor een buitenbruiloft en geeft zoveel sfeer.

stretchtent

Stretchtent | Tenten voor je buiten bruiloft

Voor bruidsparen die hun bruiloft (deels) buiten vieren, is deze stretchtent heel sfeervol. Niet alleen beschermt de tent je tegen regen of fel zonlicht, ook geeft de tent direct zoveel sfeer! Wij kunnen de tent stylen met partylights, ledspots, lampionnen en andere decoratie.

De stretchtent is wind- en waterdicht en kan op veel locaties neergezet worden. Je kunt ‘m tevens zo ‘vormen’ dat een in de weg staand object als een boom of schommel geen belemmering vormt. Komt de wind uit een bepaalde hoek, dan trekken we de tent aan die zijde meer tot aan de grond. Er kunnen ook zijdoeken ingehangen worden. De stretchtent kan vrijstaand staan of tegen een gebouw aan als overkapping. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de haringen in de grond geslagen moeten worden, dus over een geheel stenen terras wordt het wat lastig. Wij adviseren je graag hierbij.

Het tentdoek is in meerdere kleuren te verkrijgen, beige/zandkleur is de door ons meest gebruikte.

Stretchtent huren| Tarieven

De stretchtenten zijn in verschillende maten en kleuren te huren. De meest gevraagde kleur is beige, zie de foto. Afmetingen van 12 x 9 of 12 x 15 worden veel gekozen. White Weddings berekent graag welke tent jullie nodig hebben voor ceremonie of diner. Voor de opbouw dien je rekening te houden met minimaal 2 uur opbouw en 1,5 uur afbouw.

Je kunt kiezen uit een tentdoek zonder vloer, een houten vloer of een cassettevloer. Die laatste vloer is duurder en kan gelegd worden op onregelmatige ondergronden. Een vlakke ondergrond is zeker bij een diner erg handig.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN  TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.