Ivory tent

Deze tent straalt klasse uit én kan rondom dichtgemaakt worden.

Ivorytent | Tenten

Sinds 2015 is deze prachtige elegante Ivorytent ook in Nederland te huur. Naast de prachtige uitstraling is het mooie van deze tent dat je ‘m aan alle kanten kunt afsluiten tegen weer en wind. Supergeschikt voor grote diners en mooie feesten. De tent wordt heel veel gehuurd bij bruidsparen die hun huwelijk in eigen tuin vieren. White Weddings wordt vaak gevraagd voor een volledige styling van een bruiloft in eigen tuin. Wij verzorgen dan niet alleen de tent, maar ook de styling van de ceremonie en het diner. We blijven op dit type bruiloften vaak de gehele dag aanwezig voor ombouw. De tent zelf is ook fantastisch te stylen met mooie verlichting, een mooie entree.

Onze Chiavari stoelen, hier op de foto te zien in goud, maar ook in wit verkrijgbaar, passen uitstekend bij bruiloften in deze stijl.

Ivorytent huren | Prijs op aanvraag

Indien je gebruik wilt maken van de styling van White Weddings én interesse hebt in deze tent, dan kun je een prijsopgave bij ons opvragen. De Ivorytent is bij ons niet ‘los’ te huur. Deze prachtige tent huren we in bij onze vaste partners. Wel kunnen we de volledige styling en organisatie uit handen nemen.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN  TERUG NAAR OVERZICHTEén reactie op “Ivory tent”

  1. Milène van Grinsven schreef:

    We zouden graag een offerte willen van de Ivory tent voor 150 personen.