Raspberry & Gold wedding shoot

Het zijn de kleine dingen bij styling die ’t maken! #framboosindehoofdrol

De framboos als thema

Topfotografe Elisabeth van Lent uit Utrecht initieerde deze fantastische styled shoot op een locatie in België. De gouden chiavari stoelen hadden wij nog maar net in huis en omdat ze nog nergens in Nederland en België te huur waren, wilde Elisabeth ze dolgraag tijdens deze shoot gebruiken. Daar zeggen wij geen nee tegen!

Soms is het niet eenvoudig een thema te vinden voor je bruiloft. Het hoeft ook zeker niet altijd maar het maakt het wel makkelijker keuzes te maken. Je kunt zoiets kleins als een framboos al als thema nemen. De kleuren van deze shoot spatten van het scherm af. Je kunt niet alleen de kleur doorvoeren maar ook de framboos in de lekkernijen en gerechten terug laten komen. Een framboosje in de champagne is ook een oogstrelend detail bij de toost. Dat rood en roze ook heel chique samengaan bewijst deze shoot. Zeker in combinatie met het goud geeft deze kleurencombinatie een feestelijk geheel.

De mooie chiavari stoelen zijn uitstekend te decoreren. Hier zie je een mooie gekruiste versie, we noemen deze manier van knopen/stylen de Crossing Knot. Het oogt rijkelijk en vol, zeker als je de stof zoals hier mooi tot op de grond laat vallen.

   

Leveranciers

Organisatie en fotografie: Elisabeth Van Lent Photography
Bloemwerk: Mullers Floral Art
Assistentie styling: GG Weddings & Events
Locatie: Kasteelhoeve de Grote Hegge
Prachtige gebakjes: Eclair Gebak
Mentoring fotografie: Alexandra Vonk
Chiavari stoelen & Styling: White Weddings

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.