Who let the dogs out?

Deze bruiloft haalde de media met een hilarisch verhaal!

Er zijn van die bruiloften waar je een boek over kunt schrijven…. Deze bruiloft stal de chihuahua van het bruidspaar de show! Wij waren druk bezig met de dinerstyling in de ‘voortuin van Kasteel Hoogeweerth’ toen een taxi arriveerde. We zagen een chihuahua uitstappen, alleen?!

Het zat zo. De gasten waren die ochtend per bus vertrokken richting Maastricht. Ook de twee lievelingshondjes van het bruidspaar waren aan boord. Gezien de lange busreis werd er onderweg even gestopt en ook de hondjes mochten even naar buiten. De bus vervolgde haar weg maar wat niemand had gezien was dat één van de hondjes nog net voor vertrek weer naar buiten was gesprongen.
Op locatie kreeg de bruidegom niet veel later een heel bijzonder telefoontje… van de dierenambulance. Of er een hondje gemist werd?! Op de parkeerplaats had iemand gezien dat er een hondje uit de bus was gesprongen en de bus was weggereden. Zij hadden de dierenambulance gebeld en deze had het hondje meegenomen naar het dichtsbijzijnde asiel. Via de chip konden ze contact opnemen met de bruidegom. Ze belden niet heel gelegen, de bruidegom stond op het punt zijn entree met een helicopter te maken! Voor de bus was de tijd te kort om om te keren, dus werd er een snel een taxi gebeld om de hond op te halen en op de trouwlocatie te bezorgen a E400. Het was een hilarisch gezicht om een taxi te zien arriveren met alleen een hondje er in. De chihuahua was nog maar net op tijd om de ringen te brengen!

Naast dit hilarische voorval was ook de bruiloft een aaneenschakeling van extraordinairy moments. Een indrukwekkende entree van de bruidegom per helicopter, gasten die prachtig gekleed waren in Great Gatsby stijl (thema voor het feest), zo heerlijk warm dat je ’s avonds tot laat buiten kunt tafelen, een ‘hora’ waarbij naar Joodse traditie de bruid en bruidegom opgetild worden door de gasten.

 

Leveranciers

Weddingplanner: Het Bruidsmeisje
Fotografie: Damon Photography
Locatie: Kasteel Hoogeweerth, Maastricht
Bloemiste:
Styling: White Weddings

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHT

 Reacties zijn gesloten.