Trouwen in eigen tuin

Als je prachtig woont, waarom dan niet trouwen in eigen tuin?

Toen wij deze aanvraag kregen, moest ik eerst eens opzoeken waar het dorpje Driehuizen lag. Het bleek veel dichterbij te liggen dan ik dacht! Driehuizen is echt een heel schattig, kneuterig, authentiek polderdorpje in Noord-Holland bij Alkmaar. Een gehucht waar het lijkt alsof de moderne tijd er aan voorbij is gegaan. Het heeft een prachtige ligging aan de rand van de polder de Schermer en het natuurgebied de Eilandspolder.

In deze setting wilden Pieter en Esther graag trouwen en inmiddels snappen wij helemaal waarom zij dat wilden!

Samen runnen zij dorpscafé- restaurant De Vriendschap in Driehuizen. Deze locatie, waar zij ook wonen, heeft een prachtige tuin dat uitkijkt over natuurgebied de Eilandspolder. Pieter en Esther hadden vooral een goed-weer-scenario voor hun huwelijkdag in gedachten; buiten trouwen en daarna met een klein gezelschap varen naar een schiereilandje verderop voor een ongedwongen lunch. Weer terug varen naar de tuin waar inmiddels het hele dorp en mensen uit de wijde omtrek naar de receptie waren gekomen om Pieter en Esther van harte te feliciteren. Aansluitend een diner met Pieter’s specialiteit; pannenkoeken!

Dit bruidspaar was wel zo relaxed! Vooraf maakten zij zich totaal niet druk over het weer, werkten nog tot de allerlaatste dag. Echt oer-Hollandse mentaliteit. Ze kregen waar we op hoopten; een prachtige warme nazomerse dag, zo eentje uit het boekje! Met de waanzinnig mooie bloemen van Floral Dreams én het heerlijke weer was het volop genieten voor iedereen!

Leveranciers op deze bruiloft

Fotografie: Sonja Koning Photography
Bloemwerk: Floral Dreams
Styling ceremonie, borrel, diner & feest : White Weddings
Locatie: Café de Vriendschap in Driehuizen

 

  

Pieter & Esther hebben ook een review achter gelaten op onze website. Wil je hun ervaring lezen en dat van onze andere bruidsparen, kijk dan bij onze Referenties.

TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.