Greenery wedding

StrandZuid in Amsterdam stylden we met heel veel hangend groen.

Voor ons was het de eerste keer dat we StrandZuid mochten stylen voor een bruiloft. We waren aangenaam verrast door deze sfeervolle plek verstopt achter de RAI hallen in Amsterdam. Arlyta & Mike hadden een bruiloft voor ogen, vol met groen. Liefst veel hangend groen, een trend die de laatste jaren steeds meer te zien is in bruiloften. Arlyta wist precies wat ze voor ogen had, maar had geen idee hoe ze dat kon vormgeven op haar bruiloft. Ze kwam al vrij snel bij White Weddings terecht en het was bijzonder om te merken hoeveel vertrouwen ze in ons had dat wij haar plaatje werkelijkheid zouden laten worden.

Al vroeg in de ochtend waren we ter plaatse voor de opbouw van de styling. Het beloofde een hele warme dag te worden met hoge temperaturen richting de 30 graden. Zowel de ceremonie als de borrel en het diner konden buiten plaats vinden maar wel onder de parasols en tent om het aangenaam te houden. Wij waren met 3 stylisten non-stop bezig om alles op te bouwen, om te bouwen en af te bouwen. Met name het ophangen van al het groen boven de dinertafels kostte veel tijd maar wat waren we blij met het geweldige resultaat! De vele hangende kaarsjes die in het groen hingen maakten het helemaal af.

De ruimte binnen kan voor sommige bruiloften net iets te groot zijn, zo ook voor het aantal gasten van Arlyta en Mike. Daarom hebben we de zaal verkleind met een wand van wit voile doek, die we deze keer gedecoreerd hebben met hangend groen. Het maakt de zaal intiemer. De lampionnen geven een feestelijke sfeer en combineerden we met een hele grote hangende cirkel van groen.

Greenery Wedding | Trouwen bij StrandZuid

Leveranciers bij deze bruiloft

Locatie: StrandZuid Amsterdam
Fotografie: Iris & Marie
Bloemen: Bloemenservice Nederland
Styling : White Weddings

Review van het bruidspaar

“From the first time we met Bianca, she immediately gave us the feeling that everything is going to be alright. Communication with her was always really fast and comforting, as she was thinking with us, gave us creative ideas to help us stay within the budget and she always understand us right away. On the day itself, everything exceeded our expectations and it was even better than we could have ever imagined until even the smallest details. We couldn’t have asked for a better stylist to style our wedding!

Thank you so much Bianca and team for giving us such a perfect and stress free day!”

Bron: The Perfect Wedding

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHT



Reacties zijn gesloten.