Great Gatsby Wedding

Great Gatsby als thema staat garant voor grandeur, stijl en een geweldig feest!

Kasteel Hoogeweerth is hét decor voor de geweldige Great Gatsby wedding van Tony en Linh. Zij weten als geen ander wat het is om een feestje te geven. Tony is DJ en samen organiseren ze grote feesten in Nederland. Ze wisten dan ook vrij snel dat dit thema op hun lijf geschreven stond. Kasteel Hoogeweerth in Maastricht bleek de ideale locatie voor hun weddingweekend.

Wij verzorgden de gehele Great Gatsby styling met veel plezier. De vintage grammafoons, sigarenplankjes om mee rond te gaan, centerpieces van struisvogelveren op de dinertafels en overal waar mogelijk, heel veel parelkettingen, kroonluchters, ronde spiegelplaten, een zwarte veer om de akte mee te tekenen, oude Louis Anne tafeltjes en nog heel veel piepkleine details. Natuurlijk veel gebruik van goud, zwart en bruine kleuren. De gasten maken dit thema echt compleet, hun uitgedoste vintage kleding voegt enorm veel toe aan deze styling.

Spreekt dit thema je aan? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag wat voor gave materialen we in dit thema voor je hebben.

Great Gatsby Wedding | Foto’s

Fotografie Liefdesmomenten

        

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.