Trouwbankje velvet | Beige

Onze trouwbankjes zijn ideaal voor bij de ceremonie. Keuze uit drie kleuren.

Trouwbankje velvet taupe | Ceremonie Styling

De Chiavari stoelen kennen we inmiddels een aantal jaren in Nederland. In 2015 waren wij één van de eerste die de gouden variant aanboden. In 2017 namen we ook de witte Chiavari stoelen in ons assortiment.

Met deze stijlvolle chiavari stoelen geven wij iedere bruiloft een chique uitstraling. Wij hebben gekozen voor een hoogwaardige kwaliteit kunststof en een heel chique kussentje die je op de zitting eenvoudig vastlegt. Geen gepruts met touwtjes en klittenbandjes om de spijltjes heen. Het kussentje is van skaiwit lederen stof, erg chique. Ook kunnen we deze Chiavari stoel goed stylen met mooie stoffen, lange linten en bloemen. De spijltjes geven veel mogelijkheden om de stof op verschillende manieren te rijgen en knopen. Bekijk deze mogelijkheden onder Ceremonie/stoeldecoratie of in de foto’s hieronder. Andere gewenste styling is natuurlijk mogelijk in overleg.

Trouwbankje velvet taupe | Portfolio

De Chiavari stoel is een keuze-item in onze Ceremonie Stylingpakketten. Tevens verhuren wij deze mooie stoelen ook ‘los’ vanaf 40 stuks inclusief transport. Verhuurprijs € 7,50 p.stuk inclusief wit lederen kussentje én plaatsing van de stoelen.
Totaal aantal stuks: 100


logo-favicon

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *