Chiavari stoel goud

De stijlvolle Chiavari stoel wordt steeds populairder in Nederland.

Chiavari stoel goud | Ceremonie Styling

In de USA zijn de Chiavari (spreek uit ‘kiavari) stoelen al jarenlang een hit. Bruidsparen hebben daar de keuze uit allerlei kleuren. Wij vonden het hoog tijd worden dat deze Chiavari stoel ook in Nederland op bruiloften te zien zouden zijn. In 2015 hebben wij de Chiavari stoelen aangeschaft en zoals wij al hadden verwacht was er direct veel vraag naar. Inmiddels hebben de stoelen al menig chique bruiloft aangekleed, van locaties als het Kurhaus, Concertgebouw in Amsterdam tot een mooie orangerie of Ivory Tent. Ook buiten komt de stoel mooi tot zijn recht.

In Nederland zijn wij één van de weinige op de trouwbranche die deze stoelen verhuurt. Deze Chiavari stoelen geven iedere huwelijksceremonie en diner een chique uitstraling. In 2017 hebben wij ook de witte Chiavari aan ons assortiment toegevoegd. Een mooie skaiwit lederen zitting maakt deze stoel helemaal af. Geen goedkoop kussentje maar een chique kussentje die eenvoudig en snel vastgezet kan worden op de stoel.

De Chiavari stoel goud is een keuze-item in onze Ceremonie Stylingpakketten. Tevens verhuren wij deze mooie stoelen ook ‘los’. Verhuurprijs € 7,50 p.stuk inclusief wit lederen kussentje én plaatsing van de stoelen. Totaal aantal stuks: 100

 

Chiavari stoel goud | Portfolio


logo-favicon

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN  TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.