In de media

TROUWMAGAZINES

Regelmatig verschijnt White Weddings in de media. Enkele van onze weddings zijn geplaatst in de Nederlandse trouwbladen Bruid & Bruidegom en WIT Wedding. Klik op de covers om de publicaties van deze ‘real weddings’ te lezen.

witwcover3-2009 02-cover-rugdikte 57mm.indd bruid-gomcover

 

ANDERE MAGAZINES

Flair+Viva+Grazia

Eind 2012 is Bianca Tool genomineerd voor de Viva400 in de categorie Business. Viva400 is een platform van jonge, succesvolle vrouwen. De vrouwen die er in staan, zijn zeer divers: van microbioloog tot fotograaf, van webdesigner tot tropenarts, van actrice tot advocaat, van politica tot zangeres.

Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn stuk voor stuk heel goed in hun vakgebied. Ze worden voor deze editie geselecteerd omdat ze in 2012 een bijzondere move hebben gemaakt, een prijs hebben gewonnen of op een andere manier zijn opgevallen in hun vakgebied. Bianca is met haar innovatieve WoW plan-your-wedding app genomineerd in de categorie Business.

 

 

TELEVISIE

Voor een RTL5-trouwprogramma (2012) heeft White Weddings de complete styling van de huwelijksceremonie verzorgd. Heb je de afleveringen gemist, bekijk hier een compilatie van het programma. Wil jij net als Laura & Dennis ook zo’n mooi trouwprieel vol bloemen? Dat kan! Neem contact met ons op.