Witte loper

Een witte loper hoort bij een bruiloft en maakt het plaatje helemaal af!

Witte loper | Ceremonie

Waar je bij theaters altijd een rode loper ziet liggen, is bij bruiloften de witte loper het meest voorkomend. Witte lopers leveren wij altijd met een folielaag (zie hierboven op de foto maar nauwelijks te zien) die je er vlak voor de ceremonie vanaf kunt trekken. Zeker bij nat weer laten we de folie er tot op het laatste moment opzitten. Dit voorkomt vieze voetstappen nog voor het bruidspaar haar entree maakt. Wij gebruiken eco-vriendelijke lopers die goed recyclebaar zijn.

Naast witte lopers kun je ook kiezen voor een gekleurde loper of jute loper.

Afmetingen en onderplaten

De lopers leveren wij in iedere gewenste lengte. Ook de breedte varieert. Bekijk zelf hoe ‘breed’ jullie zijn samen, als je over een pad van 1 meter breed loopt. Houd er rekening mee dat je bruidsjurk ook veel ruimte in kan nemen! Hoe langer de loper, hoe eerder we 1,5 meter tot zelfs 2 meter breed zullen gebruiken. Bij een ‘normale’ lengte van 10 meter volstaat 1 meter breed. Als je voor ons trouwbankje kiest is het tevens mooi om voor 1,5 brede loper te kiezen. Het bankje kan dan volledig op de loper staan. De lopers zijn niet los verkrijgbaar bij ons, alleen in combinatie met een stylingopdracht. De lopers zijn in de meeste van onze stylingpakketten standaard opgenomen met een afmeting van 1 x 10m. Een aanpassing hierop is altijd mogelijk.

Indien de ondergrond gras, zand of grind is nemen wij altijd ‘onzichtbare’ onderplaten mee zodat je niet wegzakt en de loper ook mooi strak blijft liggen. Niets zo storend als ‘putten’ in de loper nadat de eerste gast over de loper is gelopen. Ook loopt het niet fijn en op het moment dat jullie over de loper naar het ‘altaar’ lopen, wil je zonder nadenken over de loper kunnen schrijden.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Witte loper | Portfolio


logo-favicon

TERUG NAAR OVERZICHT BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTENReacties zijn gesloten.