Zuiderzeemuseum, Enkhuizen

Trouwen in een uniek Oudhollands decor vol mogelijkheden.

Trouwen | Zuiderzeemuseum

Sinds begin 2019 heeft de gemeente van Enkhuizen toegezegd dat er overal getrouwd mag worden. Voor het Zuiderzeemuseum geweldig nieuws want nu kunnen bruidsparen ook echt buiten in het buitenmuseum trouwen! Pittoreske bruggetjes, leuke doorkijkjes, weelderige tuinen en historische gebouwen zorgen voor een sfeervolle achtergrond voor jullie bruiloft.

In de authentieke kapel of het sfeervolle Peperhuis wordt jullie (kerkelijk) huwelijk voltrokken. Aansluitend vinden de receptie, het diner en de feestavond plaats in één van de historische restaurants.

Styling | Zuiderzeemuseum

Een bruiloft in het Zuiderzeemuseum kun je waanzinnig stylen in stijl! Het rijkelijke Delftblauw is een chique stijlvol thema om terug te laten komen in de styling van ceremonie, diner en feest. Maar ook kun je dit goed doorvoeren in de uitnodigingen en kleine details. Kleuren als serenity blue passen uitstekend bij deze stijl.

Zijn jullie verzot op het water, varen, IJsselmeer, dan is het Nautische thema misschien iets voor jullie. Wij hebben allerlei items die passen bij dit thema zoals donkerblauwe statafelrokken met touw vastgebonden, wedding signs van houten peddels. Knoop de ringen aan een zeemanstouw en de gasten stoppen hun wens in een fles voor de Message in a bottle.

Uiteraard is ’themaloos’ trouwen ook helemaal prima! We inspireren jullie graag.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Locaties | Zuiderzeemuseum

Wil je romantisch in de boomgaard trouwen? Kies dan voor een intieme ceremonie styling op het grasveld achter het stoomgemaal. Wij zorgen voor een mooie setting met witte wedding chairs of houten bankjes, linten, lampionnen of hangende vaasjes in de bomen, een mooi prieel of backdrop (zie onze uitgebreide keuze onder Ceremonie in de menubalk), een loper, geluidsinstallatie, katheder en tekentafeltje.

Ook kun je op het werfje van Wervershoof heel mooi trouwen aan het water. Je trouwt hier ‘midden op straat’, in een mooi rustig deel van het buitenmuseum waardoor je veel privacy hebt.

Naast de aankleding van de ceremonie verzorgen we ook aanvullend de aankleding voor het diner en feest.

Inspiratiefoto’s | Zuiderzeemuseum


Photocredits: Polderman Photography (foto 1 en 3) & Trouw Trendy (foto 2 en 4)

TERUG NAAR OVERZICHT

 Reacties zijn gesloten.