Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

Deze stoere locatie is één van de mooiste trouwlocaties van Noord-Holland.

Een bruiloft vieren in een wellness, trouwen in een fort? Dat is misschien even wennen, maar na het zien van deze locatie zijn jullie vast en zeker verkocht!

Fort Resort Beemster heeft aan de rechterzijde het sauna & welness en aan de linkerachterzijde geheel gescheiden van elkaar een sfeervol buitenterras mét strandje vol palmbomen. Op het terras vindt je ook een stretchtent waar je heerlijk (verwarmd) onder kunt dineren, stoere lounge zits. In de Fortzaal vindt het feest of de binnenceremonie plaats. Ook zo fijn dat je hier de huwelijksnacht kan doorbrengen in hotelsuites en de volgende dag heel ontspannen aan je huwelijk kunt beginnen!

White Weddings verzorgt al ruim 10 jaar de styling van bruiloften op deze trouwlocatie. Ruim 300 bruidsparen hebben wij al van een prachtige dag bij het Fort mogen voorzien. Hieronder een kleine greep van ons portfolio.

Portfolio | Fort Resort Beemster

Fortzaal ceremonie


Fortzaal diner & feest


Buitenterras Ceremonie


Buiten dineren onder de tent


Bekijk ook van twee bruiloften de volledige fotoreportage; Rustic Pink Wedding en de Fairytale Wedding met Disneythema.

logo-favicon

Recensies | Trouwen bij Fort Resort Beemster

Veel mooie, warme reacties van bruidsparen staan niet op papier maar zijn voor ons net zo waardevol! Lees hier diverse reviews van onze bruidsparen.Reacties zijn gesloten.