Kasteel de Wittenburg, Wassenaar

Kasteel de Wittenburg, de ultieme entourage voor een romantische bruiloft!

Trouwen | Kasteel de Wittenburg

Trouwen bij Kasteel de Wittenburg is als in een sprookje. Kasteel de Wittenburg is een prachtige locatie voor een sprookjesachtige en romantische bruiloft. Met de vele verschillende ruimtes bied het Kasteel genoeg mogelijkheden om jullie bruiloft geheel naar wens te later verlopen. Wij van White Weddings verzorgen regelmatig hier de styling.

Styling | Kasteel de Wittenburg

Het Kasteel heeft maar liefst elf verschillende ruimtes waar jullie jullie bruiloft kunnen vieren, denk bijvoorbeeld aan:

  • De prachtige Kasteeltuin met de vijver die zich achter het Kasteel bevind. Dit is de perfecte plek voor jullie ceremonie, en om vervolgens de taart en toost plaats te laten vinden. Jullie ceremonie kunnen wij geheel naar wens aankleden. De trap naar de serre kunnen wij mooi aankleden met bijvoorbeeld een guirlande van groen in combinatie met cilindervazen met kaarsen erin en/of vaasjes bloemen.
  • Ook de serre, met toegang tot de kasteeltuin en vijver, is een mooie plek voor de taart en toost of het diner. De dinertafels kunnen wij geheel naar wens aankleden met mooi opgemaakte servetten, tafellopers, kandelaren en mooie bloemstukken op de tafels.
  • De grote lounge is een goed alternatief om jullie ceremonie of diner plaats te laten vinden. Een mooie zaal met een klassieke uitstraling.

Enthousiast geworden over de locatie? Wij kunnen een prachtige styling voor jullie verzorgen in iedere gewenste stijl.

Benieuwd naar onze styling op deze locatie? Neem contact met ons op of stuur je wensen toe via ons aanvraagformulier, dan nemen wij snel contact met je op!

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Portfolio | Kasteel de Wittenburg


TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.