Kies je eigen trouwambtenaar

trouwambtenaarkiezen.nl

Geen behoefte aan een saai VVV praatje? Kies je eigen trouwambtenaar. Iedereen wil dat de trouwdag één van de mooiste dagen uit zijn of haar leven is. Hoe zo’n dag ingevuld wordt is voor iedereen verschillend. De één droomt van een romantisch kasteeltje of een luxe hotel, de ander van een klein cafeetje, het strand of de achtertuin van de ouders. Er zijn tegenwoordig zoveel mooie plekken om te trouwen.

Maar hoe groots of intiem jullie die dag ook invullen, voor iedereen geldt dat de huwelijksceremonie HET moment van de dag is. Dus als je alles zorgvuldig regelt waarom zou je juist dat romantische hoogtepunt, de toespraak, aan iemand overlaten die je door de gemeente wordt toegewezen? Bepaal dus zelf tegen wie je het jawoord uitspreekt en hoe je huwelijksceremonie eruit gaat zien. Kies zorgvuldig je eigen trouwambtenaar. Iemand die zich in jullie verdiept en die na een uitgebreid interview een ontspannen verhaal over jullie kan vertellen. Een verhaal waarin familie en vrienden jullie herkennen. Geen ‘tegeltjestaal’, geen geschiedenis van de locatie, geen VVV praatje over de gemeente maar een persoonlijke speech met humor en diepgang, romantisch en verrassend.

Trouwambtenaar Guusta ken ik al jaren, ze was één van de eerste trouwambtenaren die hier haar beroep van wilde maken. Samen met haar andere leuke collega’s Joanne, Marijke en Marianne heeft zij Trouwambtenaarkiezen.nl opgezet. Een handige site waar je direct de ambtenaar van je keuze kunt kiezen en een gesprek kunt inplannen met één van hen voor een persoonlijke ontmoeting.

Bij het opzetten van één van onze trouwpriëlen door heel het land, kom ik deze vier dames geregeld tegen! Zij vinden het maar wat leuk om onder zo’n mooi trouwprieel of backdrop van ons de ceremonie te laten plaatsvinden.

Ze zijn alle vier even leuk en professioneel, ik kan niet kiezen. Ik hoop jullie wel!

 Reacties zijn gesloten.