Scheidingswand

Met deze scheidingswand verklein je de ruimte op een stijlvolle manier.

Scheidingswand | Drapings

Onze stylisten komen regelmatig op locaties waar zalen erg groot zijn en er geen mogelijkheid is om de zaal te verkleinen. Onze scheidingswand van mooi vallend wit voile doek (of abricotkleur) is dan ideaal om neer te zetten. Het scheidt de ruimte op een feestelijke manier. De wand gebruiken we ook regelmatig in ruimtes waar een ‘lelijk’ schilderij hangt of een muur die het bruidspaar liever wegwerkt.

We kunnen iedere gewenste afmeting maken bij voorkeur in een lengte van 2,5 of 3m. Bijv. 2,5m / 3m / 5m / 5,5m / 6m / 7,5m / 9m. De hoogte van de scheidingswand is 2.50 of 2.75m.

De wand kunnen we verlichten met vloerledspots die de achterzijde verlichten in iedere gewenste kleur. Dit geeft een heel feestelijk effect. Ook kunnen we er een kroonluchter in het midden voor hangen voor een klassieke look. Of lange slierten groen voor een botanisch effect. Ook is het mogelijk de gehele bovenzijde te voorzien van bloemen, echter daar hangt een prijskaartje aan. Zonder bloemen of groen wordt de scheidingswand ook veel afgenomen.

Portfolio


 BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.