Draping entrance

Benadruk de entree van de feestruimte met een entree van doeken.

Draping Entrance

Soms is het echt nodig om de entree extra te stylen zoals op de bovenstaande foto van een kapbergschuur. Naast een kanten gordijn kunnen we deze entree ook stylen met wit voile doek of andere stoffen. Het kan volledig volgens jouw wens. Uiteraard is een doek als deze maatwerk en denken we graag met jullie mee hoe we jullie schuur het beste kunnen aankleden. Maak een entree als deze nog persoonlijker door er grote letters van jullie initialen bij te hangen, of het te stylen met grote bloemstukken of lichtjes.

Niet iedere ruimte leent zich voor een draping, dat hangt af van de ophangmogelijkheden. Ook de hoogte speelt een belangrijke rol. De aanwezigheid van een hoge trap, steiger of (schaar)hoogwerker is noodzakelijk om aankleding als deze veilig te kunnen verzorgen.

Draping verzorgen wij graag in combinatie met de verdere aankleding van de ceremonie of feest, zie hiervoor onze Ceremonie Stylingpakketten. Maak je gebruik van een stylingpakket, dan bestaat de kans op een meerprijs voor een draping als backdrop bij je ceremonie.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.