Informatie ceremonie styling

ronde opstelling

Wij gaan voor een onvergetelijke indruk, jullie toch ook?

Dan ben je bij White Weddings helemaal goed! White Weddings is de enige Nederlandse styliste die zich volledig heeft toegelegd op de styling van huwelijksceremonies. Onze trouwpriëlen en backdrops zijn handgemaakt en uniek. Er is geen 2e van! Bij ons is tevens geen enkele setting hetzelfde. Er zijn zoveel combinaties mogelijk met decoratie, opstelling en kleuren! Wij streven er altijd naar om voor ieder bruidspaar een unieke setting neer te zetten.

Wist je dat van de huwelijksceremonie  de meeste foto’s gemaakt worden op jullie huwelijksdag? Foto’s van een belangrijk moment in jullie leven, waar alle ogen vol op jullie gericht zijn. Dan wil je er toch fantastisch uitzien! Niet alleen je eigen ‘styling’ is dan belangrijk, maar ook die van de ceremonie.

Reserveren

Wij gaan voor een onvergetelijke indruk, jij toch ook? Kijk rond op onze website en laat ons weten welke setting je mooi vindt. Je kunt daarbij kiezen uit onze trouwpriëlen en backdrops, eventueel aangevuld met onze accessoires en bloemdecoratie. Heb je iets speciaals in gedachten en kun je het (nog) niet vinden op onze website, laat het ons dan altijd weten. Wij werken graag een ceremonie styling op maat voor je uit. Uiteraard nemen we telefonisch contact met je op om de wensen door te nemen en deze ook goed af te stemmen op de gekozen locatie.

Aangezien wij een klein team hebben, is 1 opdracht per dag voor ons maximaal haalbaar. Zo houden we onze ceremonie styling ook uniek en vind je het niet op iedere bruiloft terug! Aangezien steeds meer bruidsparen ontdekken hoe leuk het is om buiten het gemeentehuis te trouwen en aankleding van je bruiloft ook steeds meer waardering krijgt, zijn onze trouwpriëlen en backdrops  erg gewild. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van de gewenste styling.