Verplaatsen of vieren? #corona

Voor bruidsparen zijn de coronaregels van grote invloed op hun dag. #corona

Verplaatsen of vieren?

Ondanks alle onzekerheden en beperkingen in 2021 hebben wij in 2021 maar liefst 47 bruidsparen mogen verblijden met onze styling. 80% van deze bruiloften vond plaats in een hele korte periode, van begin augustus tot half oktober. Er waren ook bruidsparen die met name vanwege het niet kunnen geven van een feest, toch zijn doorgeschoven naar 2022.

Waarom toch trouwen met beperkende maatregelen?

  1. Zekerheid heb je nooit. Een cliché maar o zo waar.
    Alle bruidsparen die dachten ‘veilig’ te verplaatsen, zijn nu nog steeds in onzekerheid. Nu we een 3e trouwseizoen in gaan, alweer vol onzekerheid door de omikronvariant, zien we dat bruidsparen steeds meer klaar zijn om de beperkingen te ‘omarmen’ en de liefde te bezegelen met een mooie huwelijksdag. Het is een onzekere tijd en dat kan zomaar nog wel even duren.
  2. Dierbaren bij de huwelijksdag
    Bruidsparen hebben helaas ook regelmatig te maken met dierbare gasten die in minder goede gezondheid verkeren. Het uitstellen van jullie huwelijksdag brengt een verhoogd risico met zich mee als het gaat over wie er bij je huwelijksdag kan zijn. Je weet nu wie erbij kan zijn, volgend jaar kan dat wel heel anders zijn.
  3. Is een bruiloft met iedereen erbij en alles erop en eraan nog steeds wat jullie willen?
    Een intieme bruiloft met maximaal 50 personen zonder feest doet niet onder voor een grootse complete bruiloft. Een intieme bruiloft heeft zeker veel voordelen en intiemer contact met je gasten is daar één van. Het standaard programma inclusief groot feest zal niet langer meer de standaard zijn. We gaan de bruiloften zonder feest meer op waarde schatten in het post-coronatijdperk.

Willen jullie je bruiloft verplaatsen naar 2023?

Na twee jaar op rij waarbij we heel soepel omgegaan zijn met verplaatsingen, zullen we voor verplaatsing naar 2023 kritischer omgaan met deze situatie. Hoe we dat willen gaan doen, daar zijn we nog niet helemaal over uit. We hopen dat het niet zover hoeft te komen.

Denk je erover om de bruiloft te annuleren?

Neem contact met ons op om jullie situatie te bespreken en duidelijkheid te krijgen in de annuleringskosten. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld alleen de styling voor het feest wilt annuleren, hier gaan we schappelijk mee om. Wil je de gehele bruiloft annuleren, dan is dat een ander verhaal en gelden de voorwaarden. De aanbetaling van 15% is non-refundable. Heb je je bruiloft al eens verplaatst en dus ook de 20% aanbetaling gedaan, dan zijn beide aanbetalingen non-refundable. Zie artikel 6 en 7 uit onze Algemene Voorwaarden.

 Reacties zijn gesloten.