Feest buiten in eigen tuin

YKFOT_Bruidsfotografie_Trouwen_Boerderij_Medemblik_28-08-15_0006

Wij toveren iedere zaal, tent of schuur om tot een feestelijke ruimte.

Fotocredit: Yvonne Kuipers

Steeds vaker kiezen bruidsparen ‘andere’ locaties. Locaties die iets speciaals hebben, maar vaak niet genoeg om er ‘kaal’ een feest te geven. Dat kan een oude schuur zijn op een boerderij of in het bos, maar ook een plek middenin de natuur. Bruidsparen dagen ons uit met locaties als een fort, zeecontainers, industriële ruimtes of een lokaal dorpshuis.

Ook zijn er steeds meer bruidsparen die een weiland of stuk grond op het oog hebben waar zij hun huwelijksdag- en feest willen vieren. Bij een feest op zo’n ‘eigen’ locatie komt veel meer kijken én kun je echt jullie eigen signature geven! De styling is heel belangrijk en gaat verder dan aankleding. Wij kunnen met onze partners ook zorgen voor de tent, verlichting en catering. Het is fijn om met één partij samen te werken die het overzicht heeft en alles op elkaar afstemt.

Stylingpakket feest

Een styling voor een locatie is altijd op maat. Iedere locatie verschilt van grootte, mogelijkheden en dan is het ook nog afhankelijk van wat jullie als bruidspaar willen, in welke stijl.

Wij hebben in onderstaande pakketten een indicatie gegeven van de mogelijkheden en prijzen van meest gevraagde styling. Je kunt de Locatie stylingpakketten ook combineren met de aankleding voor de ceremonie, hiervoor geven wij ook een combinatiekorting. De pakketten zijn de basis van waaruit we een offerte opstellen en we voegen hier items aan toe, of ‘ruilen’ deze in het pakket om zo de styling helemaal op jullie locatie en wensen af te stemmen. Uiteindelijk is iedere styling weer anders en op maat, ook die van jullie.

Jullie feest in een specifieke stijl? Ook dat kan. Neem daarvoor ook een kijkje bij onze themabruiloften.

Tarieven | Styling van jullie feest

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTEén reactie op “Feest buiten in eigen tuin”

  1. Beppie en Herko schreef:

    hi wij trouwen op 16 Juni 2017, in amsterdam in het college hotel. er hangen al 2 mooie kroonluchters en mooie houten balken (puntdak) maar willen dit aanvullen met iets extras:

    * thema is goud / roze / wit. willen vooral in avond meer goud om er een gezellig feest van te maken.

    vinden iets met doeken en lampjes, maar wellicht alleen doeken en dan wat disco lampen om het meer ‘feest’ te laten zijn. staan open voor verschillende suggesties, kan je foto’s van de ruimte ook sturen voor een voorstel.

    Ik denk qua omvang rond small – we hebben bv geen statafels nodig, die worden door locatie geleverd. een bord zou wel leuk zijn!