Meet our team

White Weddings bestaat uit een klein team van enthousiaste meiden.

Over ons

In 2006 startte Bianca Tool (40) als weddingplanner onder de naam White Weddings. Na 5 succesvolle jaren merkte zij dat er weinig aanbod van styling was in Nederland. Geïnspireerd door het stylingaanbod in het buitenland, groeide het idee om zich met White Weddings meer te richten op de weddingstyling. Hier bleek in Nederland veel vraag naar. Langzaam breidde het assortiment aan mooie decoratie uit. In 2013 was het tijd om geheel te switchen naar weddingstyliste. Het transparante concept van complete styling voor je ceremonie was vanaf dag 1 een succesformule. Inmiddels beginnen we alweer aan het 6e stylingseizoen met een berg ervaring op zak van ruim 300 bruiloften!

Al meerdere jaren op een rij is White Weddings als finaliste geëindigd bij de Dutch Wedding Awards voor beste styliste van Nederland. Een vakprijs waar we heel trots op zijn!  Zo’n nominatie krijg je niet alleen. Met een klein team van enthousiaste meiden gaan we iedere bruiloft weer met veel plezier op pad om er een feestje van te maken!

Liefdevolle groet,
Bianca

Meet our team

Bianca

Bianca is op een bruiloft in haar element. Mooie locaties, lieve bruidsparen, fijne sfeer en dankbaar werk, wat wil je nog meer! Ze woont met haar man en twee heerlijke dochters in een oud stoomgemaal in het landelijke dorpje Zuidermeer. Hier geniet ze in haar vrije tijd van het fijne buitenleven.

Emmelie

Emmelie is na haar stage blijven hangen bij White Weddings als assistente bij de grotere opdrachten of extreem drukke weekenden. Ze vliegt inmiddels als stewardess bij KLM en is altijd vrolijk en vriendelijk. De styling van bruiloften vindt ze heerlijk om te doen als afwisseling met haar baan als stewardess.

Manon

Manon komt vanaf half april tot eind oktober 2019 stage lopen bij White Weddings. Zij zal een groot deel van de 2019-bruiloften assisteren en op kantoor veel voorbereidingen treffen voor deze bruiloften. We kijken uit naar je komst Manon!

Remco

Remco, de man van Bianca, is niet alleen haar steun en toeverlaat, maar komt ook geregeld in actie achter de schermen. Spullen moeten tenslotte een dag later toch ook weer opgehaald worden en vaak is Bianca dan alweer met haar meiden onderweg naar een volgende opdracht.

Bert

Bert, de vader van Bianca, is de klusjesman waar je niet zonder kan. Hij komt graag in het magazijn helpen om items te repareren, schoon te maken of te verven. En bij logistieke problemen staat hij altijd voor Bianca klaar.Eén reactie op “Meet our team”

  1. Bianca Tool schreef:

    Beste Sandy,

    Graag bekijken we de mogelijkheden voor jullie, liefst even een aanvraag per email. Via de site heb ik geen bijlage met een foto ontvangen. Wel is het zo dat onze draperien niet geimpregneerd zijn dus ongeschikt voor bij een kerstdiner. Met name de hoogte van de zaal (is er een hoogwerker nodig bijv) en ook de mogelijkheden om iets vast te maken aan het plafond zullen de prijs mede bepalen. Vriendelijke groet, Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *