Zoomers, Castricum aan Zee

Trouwen bij Zoomers

Zoomers, een opvallend strandpaviljoen gelegen aan een heerlijk strand.

Trouwen aan zee kan bij Zoomers het hele jaar door. Bij mooi weer natuurlijk buiten met je voetjes in het zand. Maar als wind, regen of kou roet in het eten gooien, dan kan het ook prima binnen met uitzicht op zee. Het fijne van Zoomers is dat zij een aparte feestzaal hebben met eigen terras en strandopgang. Zo kun je ook op een drukke stranddag ontspannen en intiem genieten van jullie bruiloft aan het strand.

White Weddings verzorgt de buitenbruiloften voor Zoomers. Wil jij trouwen bij Zoomers op het strand, dan heb je daar een aantal dingen voor nodig die je allemaal in één keer bij ons kunt regelen; een trouwprieel, witte klapstoeltjes, stoeldecoratie, katheder voor de ambtenaar, witte loper etc. Alles kan. Voor een prijsindicatie, bekijk onze Ceremonie Stylingpakketten. PS: Bij slecht weer zetten we de volledige styling binnen neer, met uitzicht op zee.

Ook een mooi aangeklede dinertafel of verdere aankleding van de locatie binnen, kun je bij White Weddings regelen.Reacties zijn gesloten.