Oranje Buiten, Hoorn

Trouwen aan het IJsselmeer? Voor een relaxte bruiloft ga je naar Oranje Buiten.

info heading

info content


Oranje Buiten is sinds enkele jaren dé place to be in de omgeving Hoorn, voor wie op zoek is naar een relaxte plek om te borrelen of bbq-en met vrienden en familie. Ook bruidsparen weten de weg naar dit leuke plekje steeds vaker te vinden. Het uitzicht over het IJsselmeer met ondergaande zon is prachtig, het haventje vol mooie boten geeft deze plek zoveel sfeer. Palmbomen, luie stoelen en de geur van lekker eten… instant vakantiegevoel! Oranje Buiten kun je geheel of gedeeltelijk afhuren. De meeste bruidsparen huren de binnenruimte af met daarbij een eigen stukje terras aan de voorzijde van de locatie. De aanlegsteiger leent zich perfect om je entree met een huwelijksbootje te maken. Ook leuk is om al je daggasten per boot te laten arriveren! Een tochtje over het IJsselmeer is heel ontspannen en vanaf het water ziet Hoorn er ook zo mooi uit!

Trouwen bij Oranje Buiten is mogelijk. Hiervoor wordt het gras naast het strandje gebruikt bij mooi windstil weer. Bij minder mooi weer vindt de ceremonie plaats in de serre of onder de stretchtent. Het feest vindt binnen plaats in combinatie met de serre. Aangezien je bij het water zit, is het onder de stretchtent al snel te koud om hier ook echt te kunnen feesten.

logo-favicon

Mogelijkheden styling | Trouwen bij Oranje Buiten

White Weddings verzorgt graag de aankleding van jullie bruiloft bij Oranje Buiten. Wij mogen ons huisstyliste noemen en kennen de locatie van binnen en buiten! Voor Oranje Buiten hebben wij speciale stylingpakketten samengesteld afgestemd op de specifieke mogelijkheden van de locatie. Graag benadrukken wij dat ieder pakket aangepast wordt aan jullie wensen (kleur, stijl & aantal gasten).

Aan de stylingpakketten wordt op dit moment hard gewerkt. 28/9/2016

 Bovenstaande tarieven gelden tot oktober 2017.

logo-favicon

Recensies | Trouwen bij Oranje Buiten

Armel & Robert | 28 mei 2016
“Wij kijken terug op de mooiste dag die wij ons maar konden wensen!!! Alles was tot in de puntjes geregeld en de sfeer die White Weddings heeft gecreëerd met de styling was helemaal zoals wij hadden gehoopt. Alles klopte en wij gunnen een ieder zo’n bijzondere dag.” Bron: The Perfect Wedding

 

logo-faviconReacties zijn gesloten.