Taartplateau rustiek

Een slice boomstam als rustiek taartplateau!

Taartplateau rustiek

Bij een buitenbruiloft in het bos of op het platteland past deze taartplateau rustiek heel goed. Ook voor een warme winterwedding is dit taartplateau zeer geschikt. Op dit dikke plak hout van circa 10cm hoog en 50 cm diameter past menig bruidstaart. Wil je net als op de foto jullie namen en datum ingegraveerd hebben? Dat kan, hiervoor gebruiken we een smal plaatje hout die erboven op gelegd wordt.

Taartplateau rustiek | Huren

Verhuurprijs Taartplateau rustiek € 15,00
Ingraveren op dun plaatje hout € 25,00

logo-favicon

terug naar TAART & BORREL

 2 reacties op “Taartplateau rustiek”

 1. Marcha schreef:

  Ik ben op zoek naar een boomstam taartplateau voor onze bruiloft en zag dat deze te huur zijn. De bruidstaart wil ik zelf gaan maken. We trouwen op zaterdag 26 september 2020. Beetje afhankelijk van het aantal mensen die mogen komen, wil ik waarschijnlijk een stapeltaart maken van max 40 cm doorsnede.
  Hoe lang kan de taartplateau gehuurd worden?
  Wat zijn de kosten om eventueel te kopen?
  Heeft u meer foto’s?
  Hoe kan de taart op het plateau het makkelijkste vervoerd worden?

  • Bianca Tool schreef:

   Beste Marcha,

   De taartplateau is voor 26 sep 2020 beschikbaar. Kopen is geen optie, wij verhuren alleen. Je kunt in de week voor de bruiloft het plateau bij ons ophalen en in de week erna retour brengen. Je betaalt alleen voor de dag dat je het gebruikt. De boomstam is zeker 50cm dus de taart past er goed op. Als je wilt reserveren, dan heel graag even via een e-mail naar styling@whiteweddings.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *