Summer Blue

summer-blue-xxs

Dit trouwprieel brengt een zomers gevoel met zich mee!

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Het Summer Blue trouwprieel creëert een heel frisse zomerse sfeer bij jullie ceremonie. Het is mooi om deze mintkleur door te voeren in de verdere styling en eventueel te combineren met andere kleuren. Wij plaatsen dit Summer Blue trouwprieel bij de meeste bruiloften buiten op het gras of terras. Het voile dakje in het prieel zorgt voor een zachte schaduw op jullie gezicht, wat perfect is voor de foto’s.

Summer Blue trouwprieel | Ceremonie styling

Het Summer Blue trouwprieel bestaat uit een frame van bamboepalen, gecombineerd met mintkleurige voile stof. Deze uitvoering is ook mogelijk in wit, zie trouwprieel Summer. Het prieel is 2.70m breed, 2.10 hoog en 1.85 diep en kan op iedere ondergrond staan. Bloemstukken op dit prieel maken het helemaal af. Je kunt kiezen voor twee bloemstukken op de staande palen of hoeken maar ook een langwerpig bloemstuk aan de bovenzijde.

Summer blue trouwprieel | Huren

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. Het Summer Blue prieel los huren is mogelijk voor € 495 exclusief transport, echter op vrijdagen en zaterdagen mei-sep hanteren wij een minimale besteding van € 750.

PS: Belangrijk om te weten is dat bij wind(stoten) boven de 25 km/uur (wij meten dit ter plaatse) het prieel vastgezet wordt met scheerlijnen. Ook bij open locaties of aan open water doen we dit uit voorzorg.

logo-faviconReacties zijn gesloten.