Bruiloftstyling

White Weddings is gespecialiseerd in de aankleding van bruiloften. Wij doen niets liever én niet anders. Met ons ervaren team van weddingstylisten vertalen wij jullie wensen graag naar een prachtige bruiloftstyling.

Het organiseren van een bruiloft is een heel project. Waar begin je? Veel bruidsparen beginnen met het zoeken naar een mooie locatie en het bekijken van mooie sfeerbeelden en stijlen. Maak een moodboard en ontdek zo welke stijl jullie aanspreekt. Een stijl of thema voor je bruiloft verzinnen is één, de uitvoering ervan is een heel ander verhaal. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom White Weddings?

  • fijn persoonlijk contact met altijd één aanspreekpunt van offerte tot uitvoering
  • één leverancier voor styling, bloemen, meubilair, geluidsinstallatie, tent etc.
  • uitgebreid assortiment voor ceremonie- en dinerstyling
  • eigen atelier waardoor op maat en exclusieve styling mogelijk is
  • bruidsparen geven ons gemiddeld een 9,3 als beoordeling; lees onze reviews
  • maar liefst 15 jaar fulltime ervaring en bijna 1.000 bruiloften!
  • diverse jaren op rij verkozen tot één van de Best Wedding Stylisten van Nederland

    BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

weddingstyling

Bruiloftstyling op maat

Natuurlijk vraag je je af wat zo’n mooie bruiloftstyling gaat kosten?
In de afgelopen 15 jaar heeft White Weddings een heel uitgebreide collectie van bruiloftstyling opgebouwd. Met onze collectie kunnen wij vrijwel iedere gewenste stijl realiseren met de materialen waar wij over beschikken. Dit maakt onze weddingstyling betaalbaar. Een deel van onze collectie vinden jullie online op deze website. Eerlijkheid en transparantie vinden wij belangrijk. Daarom vind je op onze site veel fotomateriaal. Onze stylingpakketten scheppen vooraf duidelijkheid over wat een bruiloftstyling kost. Onze weddingstyliste stemt de styling geheel op jullie wensen af. Natuurlijk is dat maatwerk.