Geluidsinstallatie ceremonie

Een kleine geluidsinstallatie voor ambtenaar en muziek bij de ceremonie.

IngeFrank293

Geluidsinstallatie | Ceremonie

Sommige bijzondere ambtenaren staan erop dat er een geluidsinstallatie aanwezig is met microfoon, de ander wil juist het liefst zo natuurlijk mogelijk te horen zijn. Of je een geluidsinstallatie nodig hebt, hangt ook af van het aantal gasten, het weer (wind met name) en de locatie.

Vindt jullie ceremonie buiten plaats met meer dan 50 personen, dan adviseren wij altijd een geluidsinstallatie. De wind kan ervoor zorgen dat je weinig hoort als gast. De geluidsinstallatie plaatsen we aan de achterzijde van de ceremonie. De reden hiervan is dat je niet op iedere foto de geluidsbox terugziet. Onze geluidsinstallatie betreft een set van 2 kleine degelijke speakers op statief, een mengpaneel en een microfoon op statief.

Muziek

Je kunt een telefoon of tablet aansluiten via de hoofdtelefoonaansluiting voor de muziek. Voor de nieuwste Iphones hebben wij een verlengstukje mee. Je kunt op deze set tegelijk muziek voor de ceremonie en het geluid voor de ambtenaar afspelen. Voor een feest is deze geluidsinstallatie ongeschikt, voor achtergrondmuziek bij borrel of diner is het wel een hele fijne set.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHTReacties zijn gesloten.