White Weddings bestaat 10 jaar!

Een mooi moment….Als meisje droomde ik nooit over bruiloften, het had totaal niet mijn interesse. Ik sportte veel en als tiener was reizen wat ik wilde, de wereld zien. Jarenlang hopte ik van de ene gave bestemming naar de andere voor mijn werk als projectmanager in het toerisme. Een te leuke baan, een wereldbaan! Met mijn studievriendin Saskia kon ik uren kletsen over waar we waren geweest en welke bestemmingen er op onze wish-list stonden. Maar ook spraken we veel over onze toekomstplannen. Zij wilde graag een andere baan, dichterbij huis. Ik had de ambitie iets voor mijzelf te beginnen.

Op 15 oktober 2005 zakte de grond weg onder mijn voeten. Met het telefoontje dat mijn lieve vriendin Saskia plotseling was overleden, kwam er onverwachts een einde aan onze vriendschap. Ik dacht veel aan onze laatste gesprekken en was me meer dan ooit bewust dat het leven korter kan zijn dan je denkt. Het idee een eigen bedrijf te beginnen kreeg na maanden langzaam meer bodem. Organiseren & creativiteit zat in mijn bloed en na een bruiloft van vrienden kreeg ik het woord weddingplanner niet meer uit mijn hoofd. Ik herkende in het profiel mijzelf! Nog geen week later gaf ik mij op voor een Opleiding Weddingplanning en 3 maanden later was White Weddings officieel een feit.

logo-favicon

Op 15 oktober 2006 schreef ik White Weddings in bij de Kamer van Koophandel. De naam White Weddings is een verwijzing naar mijn eigen naam Bianca wat blank / wit betekent. Het klavertje vier in het bedrijfslogo is een verwijzing naar mijn lieve vriendin, die een tatoeage had van een klavertje vier. Is het toeval dat een klavertje vier uit hartjes bestaat? Dat wit dé kleur van bruiloften is?

10 jaar, 327 bruiloften, 3 awards, 5 werkplekken, 7 stagiaires

Het is nu 10 jaar later, 10 prachtige jaren waarin ik heel veel te gekke mensen uit de trouwbranche heb leren kennen en heel veel lieve bruidsparen. Een stevige basis is gelegd voor de komende 10 jaar. Ik kijk er naar uit.

Liefdevolle groet,
BiancaReacties zijn gesloten.