Rozenblaadjes

Rozenblaadjes langs de loper of om te strooien…

Rozenblaadjes

Rozenblaadjes kun je in heel veel kleuren krijgen en op veel manieren toepassen op je bruiloft. Niet alleen rozenblaadjes maar ook hortensiablaadjes zijn prachtig. Wij werken uitsluitend met gevriesdroogde natuurlijke bloemblaadjes. Goed voor het milieu en het geeft niet af op vloeren indien de ceremonie binnen plaats vindt.

Wil je langs de loper een strook bloemblaadjes of zelfs een volledig pad of patroon van bloemblaadjes maken? Dat kan! Je kunt bloemblaadjes ook in papieren kokers ophangen aan de stoelen of vanuit een mooie mand ronddelen aan de gasten. Houd er wel rekening mee dat bij wind een pad van rozenblaadjes geen succes is! Het blijft niet lang zo mooi liggen, beter is om ze dan te laten strooien door bruidskinderen.

Rozenblaadjes | Tarieven

De rozenblaadjes kunnen alleen besteld worden in combinatie met een stylingopdracht. Wij verkopen geen rozenblaadjes ‘los’.

  • 1l   € 17,50
  • 2l   € 27,50
  • 8l   € 95,00
  • 24l € 250,00
    Optioneel: wit bloemenmandje voor bruidskindje € 5,00

Handig om te weten:
Voor rozenblaadjes strooien heb je slechts 1 liter nodig. Wil je een strook langs de loper, dan adviseren wij  8 of 16 liter te nemen. Wil je een pad vol rozenblaadjes dan heb je zeker een doos vol nodig, 24 liter.

logo-favicon

TERUG NAAR OVERZICHT BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTENReacties zijn gesloten.