Lovely Bow Blue

De perfecte backdrop voor een subtiele uitstraling met toch wat kleur.

Lovely Bow Blue

YKFOT StyledShoot SerenityBlue WhiteWeddings-YKFOT StyledShoot Serenit-0004

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

De laatste jaren zien we steeds meer trouwpriëlen en backdrops met gekleurde stoffen. Geen opvallende kleuren, maar zachte natuurlijke tinten. Deze backdrop ‘Lovely Bow’ is handgemaakt in ons eigen atelier, speciaal voor de Serenity Blue Styled shoot. Ook buiten komt het prieel mooi tot zijn recht.

Lovely Bow Blue | Backdrop

Een mooie backdrop mag niet ontbreken in een weddingstyling. Romantisch en subtiel, dat straalt De Lovely Bow uit. Serenity Blue geeft een frisse twist aan het geheel, een prachtig zomers plaatje. Verder hebben wij de Lovely Bow in de kleur wit, serenity blue (zie foto), blushroze en bordeaurood. Iedere gewenste kleur en style is mogelijk op verzoek. Stoeldecoratie van stof in dezelfde kleur als het prieel zorgt voor een prachtig geheel. De stof maakt het rijkelijk, het beweegt zachtjes in de wind. De Lovely Bow stylen we graag af met één bloemstuk, gecentreerd in het midden of juist a-symmetrisch. Ook is het mogelijk om de hele bovenzijde te voorzien van bloemen, deze versie noemen we de Lovely Bow Flower.

Wij verhuren deze backdrop altijd in combinatie met onze Ceremonie Stylingpakketten.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Portfolio


 

logo-favicon

 

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHT

Photocredits: Yvonne Kuipers (bovenste rij)Reacties zijn gesloten.