Hexagon Goud

Ga je voor een luxe sfeer? Dan is deze backdrop wat je zoekt!

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Hexagon Goud | Backdrop

Nieuw in onze collectie, de Hexagon Goud! Geometrische backdrops als deze zien wij steeds meer. Door zijn pure eenvoud is deze backdrop in veel verschillende stylen toe te passen. De goude kleur geeft net dat beetje extra en straalt tegelijk luxe uit. Met alleen al een (of meer) bloemstuk maak je deze backdrop tot een prachtige plaatje dat de aandacht naar jullie laat vestigen. Voor een speelser effect is het ook leuk om een macraméhanger in het midden van de Hexagon op te hangen. Bij deze backdrop hebben wij een bijpassende goude katheder voor de ambtenaar.

Onze bruine linnen Lodewijk stoelen passen goed in dit plaatje en geeft een duidelijke luxe, en in dit geval ook klassieke, style weer. Wij zullen elk detail met u bespreken om de perfecte styling voor jullie bruiloft te kunnen realiseren.

 

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. De styling kan in overleg geheel volgens uw wens.

 

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN TERUG NAAR OVERZICHT

Photocredits: Emma v/d ScheldeReacties zijn gesloten.