Natural Beauty | NEW 2018

Ons nieuwste trouwprieel is een lust voor het oog. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Deze Natural Beauty is een plaatje om te zien. Het prieel heeft een stoer houten frame dat heel solide staat. Het is circa 1m diep. Het valt onder de categorie Trouwpriëlen omdat het op 4 poten staat, maar het heeft de uitstraling van een backdrop. Een ‘in between’! De Natural Beauty staat zowel buiten als binnen prachtig. Het gebruik van mooi vallende stoffen (uiteraard in diverse kleuren mogelijk) en bloemstukken maken dit prieel helemaal af. Door de diepte in het prieel leent het zich ook heel goed voor het ophangen van hangende lichtjes, of grote bladeren voor een botanisch effect.

Natural Beauty | Trouwprieel

De Natural Beauty trouwprieel bestaat uit een frame van solide houten palen, gecombineerd met voile stof (verkrijgbaar in iedere gewenste tint). We hebben wit en abricotblush voorradig. De stoffen kunnen losjes gedrapeerd worden over de voor en achterzijde maar ook wat strakker van links naar rechts door het midden. Hierdoor krijgt dit prieel weer een hele andere uitstraling.

Het prieel is 3.00m breed, 2.50 hoog en 1.00 diep en kan op iedere ondergrond staan. Bloemstukken maken het plaatje helemaal af. De prijs van de bloemstukken hangt af van de gewenste grootte en aantal. We adviseren je hierin graag.

Natural Beauty | Ceremonie styling

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. Uiteraard kun je de ceremonie styling verder uitbreiden met dinerstyling of feeststyling.

logo-favicon

Photocredits: Sophie Prins Fotografie
Bloemwerk: Bloemenservice NederlandReacties zijn gesloten.