Bamboo Beach

trouwprieel-ibiza beach2

Een feestelijk strandgevoel roept dit trouwprieel op. Trouwprieel Ibiza | Ceremonie styling

Trouwen op het strand is voor velen een droom. Helaas in Nederland geen witte zandstranden en turquiose blauwe zee, maar desalniettemin wel hele mooie Hollandse stranden. En de stranden op de Waddeneilanden hebben een heel ander licht en doen bijna buitenlands aan.

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen. Het Bamboo Beach prieel van bamboepalen heeft wit voile doek langs de palen en aan de achterzijde een backdrop van capiz schelpen (hier niet op de foto te zien helaas). Het voile dakje biedt zachte schaduw aan zowel jullie als de ambtenaar (ook de fotografen zijn hier heel blij mee!) De schaduw blijft lichtjes waardoor het niet teveel contrast met zich mee brengt voor op de foto’s. De drapering bij dit prieel is zo gecreëerd dat de wind zo min mogelijk grip op de doeken heeft. Niet voor niets heeft dit prieel aan de zijkant geen doek. Zo krijgt de wind niet zo snel grip op het prieel en blijven de doeken mooi op hun plek. Bij sterke winskrachten zijn wij genoodzaakt het prieel vast te zetten met scheerlijnen.

Trouwprieel Bamboo Beach | Huren

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje.

PS: Belangrijk om te weten is dat bij wind(stoten) boven de 25 km/uur (wij meten dit ter plaatse) het prieel vastgezet wordt met scheerlijnen. Sjouwhulp: Indien er meer dan 50m over het strand gesjouwd moet worden, brengen wij een assistent mee. Bloemen kunnen worden toegevoegd, hier rekenen wij wel een meerprijs voor.

 

 Portfolio

IngeFrank293 trouwprieel-ibiza beach2IngeFrank266 ceremonie-rockanje ceremonie-beachclubverso ceremonie-schiermonnikoogceremonie-marbella IngeFrank0265Wedding Beemster-3858Eén reactie op “Bamboo Beach”

 1. Joost schreef:

  Beste,

  Is het prieel op 10-8-2015 nog beschikbaar? Graag ontvang ik een prijs incl. opbouw op het strand van Schoorl.

  Hoe hoog is het prieel?

  Met vriendelijke groet,

  Joost Botman