Trouwprieel Garden

gardenprieel-4

Het gekruiste frame en het smeedijzeren ornament maken dit prieel speciaal.

Trouwprieel Garden | Ceremonie styling

Trouwen in eigen tuin of tuin van een landgoed? Dat is heel bijzonder, zorg dat je dan qua aankleding voldoende uitpakt om de tuin echt een trouwsfeer mee te geven. Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Het trouwprieel Garden past goed bij een huwelijk in eigen tuin of in tuinen van landgoederen. Het trouwprieel ‘Garden’ heeft een gekruist frame dat in het midden wordt geaccentueerd door een bloemstuk, kroonluchter en smeedijzeren ornament. De bloemstukken op iedere hoek en in het midden maken dit prieel helemaal af. Het prieel is met of zonder kroonluchter te huur. De bloemstukken kunnen door onze huisbloemiste verzorgd worden of door je eigen bloemiste. 

Trouwprieel Garden | Huren

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. Het trouwprieel Garden los huren is mogelijk voor € 495 exclusief transport, echter op vrijdagen en zaterdagen mei-sep hanteren wij een minimale besteding van € 750.

Wil je alles in één stijl? Reserveer dan ook de smeedijzeren bloemhangers voor langs de loper of pad. Deze passen bij het ornamement op het prieel.

Handig om te weten: Dit prieel kan op iedere gewenste ondergrond staan, zand, gras, tegels, grind. De opbouwtijd is circa 1,5 uur, de afbouwtijd 30-45 minuten. Afmetingen: 2.75m breed, 2.50 hoog, 2.50m diep.

logo-favicon

Portfolio 

closeup-gardenprieel gardenprieelgardenprieel-2 gardenprieel-3

gardenprieel-5

 Reacties zijn gesloten.