Royal Abricot Blush

abricot-blush3

Deze prachtig vallende stof heeft een hele mooie tint!

Royal Abricot Blush | Trouwprieel

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Dit trouwprieel is op maat in ons atelier gemaakt voor een high-end bruiloft in 2016 in opdracht van Nederlands beste weddingplanner Bloom Weddings. De elegantie en romantiek straalt van dit prieel af! Ook zonder het prachtige bloemwerk is dit prieel adembenemend mooi. De prachtig vallende stof en de intense kleur maken dit prieel heel bijzonder. Het is mooi om deze peachkleur door te voeren in de verdere styling en eventueel te combineren met andere kleuren als goud. Zowel buiten als binnen komt dit prieel prachtig tot zijn recht.

Het Abricot Blush trouwprieel kan overal staan en meet 2.50m of 3.00m breed. Op de foto hierboven is het prieel 2.50m op verzoek van de opdrachtgever. Het prieel kan met en zonder kroonluchter geleverd worden, de kroonluchter kan ter decoratie of ook op het elektra aangesloten worden. Deze uitvoering is ook mogelijk in wit, zie ons trouwprieel Chique.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Abricot blush | Huren

Bloemwerk op dit prieel geven het een hele luxe uitstraling.  De gehele bovenzijde van het prieel bedekken met bloemen bedraagt circa € 395 afhankelijk van de gekozen bloemen.

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. Het Abricot Blush trouwprieel los huren is mogelijk voor € 595 exclusief transport, echter op vrijdagen en zaterdagen mei-sep hanteren wij een minimale besteding van € 750.

PS: Belangrijk om te weten is dat bij wind(stoten) boven de 25 km/uur (wij meten dit ter plaatse) het prieel vastgezet wordt met scheerlijnen. Ook bij open locaties of aan open water doen we dit uit voorzorg.

logo-favicon

TERUG NAAR OVERZICHT

Photocredits: Anouscha Rokebrand
Bloemen: Don FloritoReacties zijn gesloten.