Natural Boho Beauty

Deze uitvoering is tijdloos, stijlvol en altijd weer net even anders!

Natural Boho Beauty | Trouwprieel

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Deze Boho Beauty heeft een solide houten frame bestand met een moderne uitstraling. De stof is strakker gedrapeerd over het prieel en kan zowel met wit, roze als abricot voile stof. Andere kleuren op aanvraag ook mogelijk. Aan de achterzijde van dit prieel hangen we regelmatig geometrische kaarsenhangers of windlichten. Zeker bij een binnenbruiloft geeft het kaarslicht een sfeervolle touch. Met een perzisch tapijt onder het prieel of dromenvangers aan de achterzijde toveren we dit prieel ook naar wens om in bohemian style.

BEKIJK ONZE STYLINGPAKKETTEN

Bloemstyling | Natural Boho Beauty

De Boho Beauty kan zowel zonder bloemen als met bloemen gestyled worden.

loemstukken maken dit prieel helemaal af. Door de diepte in het prieel leent het zich ook heel goed voor het ophangen van hangende macraméhangers, dromenvangers, veren etc.

Boho Beauty | Ceremonie styling

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. We stemmen iedere styling af op de gewenste sfeer. Wil je een bohemian uitstraling, dan voegen we daar graag de juiste items aan toe voor een Bohemian setting. Uiteraard kun je de ceremonie styling verder uitbreiden met dinerstyling of feeststyling.

 

logo-favicon

TERUG NAAR OVERZICHT

Photocredits: White Weddings
Bloemwerk: Bloemenservice NederlandReacties zijn gesloten.