Trouwprieel Chic

trouwprieel-chique

Een chique trouwprieel met kroonluchter voor de romantische bruid.

Chique trouwprieel | Ceremonie styling

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Speciaal voor romantische klassieke bruidsparen, hebben we een chique trouwprieel ontworpen met kroonluchter. Dit ‘Chique Trouwprieel’ straalt klasse uit, brengt intimiteit mee en is door de hogere afmeting ook indrukwekkend te noemen. De kroonluchter geeft nét dat chique tintje aan het trouwprieel en daarmee aan jullie ceremonie. Trouwen jullie ’s avonds of staat het prieel op een donkere binnen- of buitenlocatie? Dan kan de kroonluchter jullie prieel mooi verlichten. De maten van dit prieel zijn: 3.00m breed, 2.50m hoog en 2.50m diep. Check bij de locatie de hoogte van de ruimte. ook kan de kroonluchter alleen aan als er binnen 10 meter een stopcontact is.

Chique Trouwprieel | huren

€ 395,00
inclusief btw, op-en afbouw, rijkelijk veel voile draperie, kroonluchter, exclusief transport kosten.

Het chique trouwprieel los huren is mogelijk voor € 495 exclusief transport, echter op vrijdagen en zaterdagen mei-sep hanteren wij een minimale besteding van € 750.

Bekijk ook onze Ceremonie stylingpakketten waar dit prieel een keuze-item is. Kies je voor dit prieel, dan geldt er een meerprijs van Euro 100 bovenop het pakket.

logo-faviconReacties zijn gesloten.