Boho Beauty

De Boho Beauty laat zich uitstekend stylen met dromenvangers en macramé hangers.

Van de huwelijksceremonie worden de belangrijkste foto’s gemaakt van jullie bruiloft. Wil je ‘ja’ zeggen in stijl, kies dan voor één van onze trouwpriëlen.

Deze Boho Beauty heeft hetzelfde frame als de Natural Beauty, alleen stylen we deze graag voor jullie in bohemian style. Het ene bruidspaar denkt bij boho aan dromenvangers, de ander heeft juist meer met macramé (geknoopte kleden) of een perzisch tapijt. Wij hebben alles in huis om er jullie plaatje van te maken!

Het prieel heeft een stoer houten frame dat heel solide staat. Het is circa 1m diep. Het valt onder de categorie Trouwpriëlen omdat het op 4 poten staat, maar het heeft de uitstraling van een backdrop. Een ‘in between’ zeg maar. De Boho Beauty staat zowel buiten als binnen prachtig. Het gebruik van mooi vallende stoffen (uiteraard in diverse kleuren mogelijk) en bloemstukken maken dit prieel helemaal af. Door de diepte in het prieel leent het zich ook heel goed voor het ophangen van hangende macraméhangers, dromenvangers, veren etc.

Boho Beauty | Trouwprieel

Het Boho Beauty trouwprieel bestaat uit een frame van solide houten palen, gecombineerd met decoratie als dromenvangers, perzisch tapijt of macramékleden. Ook het gebruik van voile stof wordt veel toegepast om het net iets romantischer te maken. Het prieel is 3.00m breed, 2.50 hoog en 1.00 diep en kan op iedere vlakke ondergrond staan.

Boho Beauty | Ceremonie styling

Wij verhuren dit prieel vrijwel altijd in combinatie met onze Ceremonie stylingpakketten. In het stylingpakket zit alles wat je nodig hebt voor een totaalplaatje. We stemmen iedere styling af op de gewenste sfeer. Wil je een bohemian uitstraling, dan voegen we daar graag de juiste items aan toe voor een Bohemian setting. Uiteraard kun je de ceremonie styling verder uitbreiden met dinerstyling of feeststyling.

logo-favicon

Photocredits: White Weddings
Bloemwerk: Bloemenservice NederlandReacties zijn gesloten.